...

Vassie KELSO

WILDFIT Треньор по здравеопазване и хранене

Моят коучинг е фокусиран върху постигането на осезаеми и устойчиви резултати за здравето и теглото чрез прилагане на WILDFIT – една наистина революционна философия и методология, която най-накрая ми предостави ключа към постигането на моя най-добър възможен личен външен вид и усещане. След почти 30 години постоянни диети и борби за тегло и здраве най-накрая си върнах естествения си вид и усещане. Когато казвам “почувствам”, имам предвид не само енергията си, но и цялостното си здраве.

Защо диетите не работят дългосрочно? „Провалихте ли се“ на някоя диета?
Вината не е твоя!.

Истината е, че диетите не работят. С WILDFIT ще се научите как да живеете здравословен начин на живот, без да се чувствате ограничени.
Мога да ви помогна да се сбогувате с диетичния манталитет.

Започнете с новия си външен вид и усещане днес

Спечелете свобода на храната

ОПИТАЙТЕ WILDFIT за 14 дни

TRY WILDFIT е програма за видео обучение и коучинг, която включва първите 2 седмици от подписа WILDFIT 90 дневна програма за здраве и хранене и служи като кратък преглед за тези от вас, които все още не са сигурни за пълния си 90-дневен ангажимент.

Учебните видеоклипове са достъпни на 6 езика: АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ, ФРЕНСКИ, ИСПАНСКИ, ПОРТУГАЛСКИ и РУСКИ.

Коучингът ми на живо се предлага на 3 езика: НЕМСКИ, АНГЛИЙСКИ и БЪЛГАРСКИ.

Присъединете се към следващото групово предизвикателство WILDFIT

*) Можете също така да започнете индивидуално без група всеки понеделник по ваш избор и да продължите със собствено темпо..

Програмата TRY WILDFIT

Този двуседмичен преглед на психологията на храните е основата за пълното 90-дневно предизвикателство. Той е предназначен да ви помогне да разберете защо се храните по начина, по който го правите и как можете да се научите да правите по-здравословен избор (защото Е ВЪЗМОЖНО!).
TRY WILDFIT е трансформиращо преживяване, което ви учи как да постигнете трайна промяна в поведението в начина, по който мислите за храната. Много от нас смятат, че силата на волята е отговорът на здравословното хранене или промяната на хранителните ни навици, но истината е, че тя не е решението за дългосрочна промяна.
Следващия път, когато почувствате, че не сте „достатъчно силни“, за да кажете „не“ на тази или онази храна, не забравяйте, че няма нищо лошо. Емоционалното хранене засяга милиони хора по света.

Рестартирайте връзката си с храната!

Какво е включено в 14-дневната TRY WILDFIT програма?

Програмата за видео обучение WILDFIT

Чрез ежедневни имейли и 10 задълбочени видеоклипа основателят на WILDFIT Ерик Едмийдс ще ви преведе през начина на хранене и промените в начина на живот в основата на философията на WILDFIT. Видеоклиповете са достъпни на 6 езика.

Седмични сесии НА ЖИВО с вашия треньор

2 пъти всяка седмица ще се присъедините към сесия за коучинг на Zoom на живо, където ще получите директна подкрепа, насърчение и обратна връзка от вашия WILDFIT треньор. Коучингът на живо е достъпен на английски, немски и български език.

Частна Facebook/WhatsApp/Viber група

Да се ангажирате (и да се придържате) към всяка промяна в начина на живот е много по-лесно, когато сте заобиколени от хора с еднакво мислене. Вашият WILDFIT треньор също ще бъде в тази група, за да ви подкрепи и да отговори на всички въпроси, които може да имате.

Записи на всички коучинг сесии

Записите ще ви бъдат полезни, ако трябва да пропуснете някоя от сесиите за коучинг на живо. Гледайте ги отново толкова често, колкото имате достъп до частната група във Facebook

Ако сте искали да изпробвате 90-дневното предизвикателство WILDFIT, но все още не сте сигурни, опитайте първите 14 дни и получете кратък преглед защо тази програма е толкова успешна в помагането на хората да свалят или регулират теглото си, да оптимизират здравето, да придобият енергия и променят връзката си с храната завинаги!!

fСлед този 14-дневен преглед можете да удължите пътуването си с вашия треньор за оставащия период от 90-дневната програма.

Не СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ, не НЯКОЙ ДЕН, кажи ЗДРАВЕЙ НА ТВОЯ НОВ ДИВ ЖИВОТ ДНЕС!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.