БЕЗПЛАТЕН МАЙСТОРСКИ КЛАС

Шестте типа глад и как да ги победим

Design ohne Titel
Kelsowell_Vassi

Васи Келсо

Сертифициран WILDFIT® коуч, холистичен консултант по здраве и хранене 

Прекара ли едно забавно, но прекалено охолно лято?
Искаш ли да се върнеш към правилния път, но не можеш да преодолееш желанието за сладко, както и комфортното или утешителното похапване?
Разбирам те, аз също съм била там. Искам да знаеш, че Е възможно да преоткриеш здравето и жизнеността си по забавен и траен начин.
Много от нас имат нарушена връзка с телата си. По-специално, когато става въпрос за процеса на постигане на физическо и психическо благополучие или формулирано по друг начин: усещането за здраве, постигането на мечтаното тяло и доброто усещане в него. Това обикновено е дълго и неравно пътуване, придружено от множество препятствия, клопки и разочарования.
Представи си, че постигането на мечтаното тяло и здраве не е трудно!
Мога да ти помогна.

В рамките на 60 минути ще научиш, кои са шестте типа човешки глад и как да победиш копнежа за определени нездравсоловни храни, без да се налага да преодоляваш “вътрешната си слабост”, т.е. БЕЗ ВОЛЯ и без да се отказваш от любими неща!

Склонни сме да приписваме глад на определени усещания.

Огладняваме. Храним се. Гладът изчезва. По природа тялото ни изпраща сигнал, когато има нужда от храна. Но това не винаги е така: често правим това без тялото ни да има нужда от храна. Решението: вслушвай се в различните сигнали за глад, защото гладът невинаги има един и същ произход. Съществуват 6 вида човешки глад. Разбирането на това, какъв тип глад изпитваш, е от ключово значение за влизането във форма и спирането на емоционалното хранене.

Вината не е в теб.

Истината е, че диетите просто не действат.

Те ти дават силен полетен старт и след това те изоставят точно толкова бързо, колкото си излетял.

След като разбереш, защо диетите те провалят, никога повече няма да се интересуваш тях.

Време е за нов подход, който наистина действа.

Заслужаваш да имаш всичко.

Искаш да се чувстваш щастлив/а и уверен/а в дрехите и тялото си.

Искаш да имаш енергия, за постигането на целите си, независимо дали става дума за работа, деца, спорт или започване на ново хоби.

Искаш да развиеш здравословно отношение към храната, така че да можеш да взимаш съзнателни решения за това, какво се случва в чинията ти и с тялото ти.

Звучи убедително, нали?

Ти си точно на правилното място, ако:

Какво още ще научиш:

Kelsowell_Vassi

Васи Келсо

Презентатор на Майсторския клас

Медиум за “Любов към себе си”

Сертифициран WILDFIT® коуч

Холистичен консултант по здраве и хранене  

Васи помага на хората да постигнат цялостно здраве и мечтаното тегло, без да разчитат на силата на волята. Тя ги вдъхновява да поемат отговорност за себе си, да се чувстват по-добре в собствената си кожа и да постигат целите си в дългосрочен план.

Васи има дъгогодишен интерес и страст към всичко, свързано с личното благополучие, здраве, хранене и как това се отразява на щастието и духовния ни свят. Специалният фокус в нейната работа е върху излизането от въртележката и хамстерското колело на диетите и воденето на един осъзнат живот. Решаващи тук са естествените храни и решения за начин на живот, които са приложими в ежедневието. Това е единственият път за постигане на траен успех.

Васи е коуч с много опит,  занимава се и проучва многобройни диети и хранителни философии вече 30 години.

Регистрирай се тук за безплатния 60-минутен Майсторски клас в ZOOM в сряда, 28 септември 2022 г. в 19:30 часа българско време:  “Програмата WILDFIT® ми отвори нова врата към себепознание, грижа и ангажимент към здраве и добро самочувствие!
  Благодаря на програмата и на Васи специално като мой коуч затова, че ни преведе умело, с много търпение и грижа
  през тази трансформация. Резултатите, които постигнах са впечатляващи и са основа за един нов начин на живот.
  Препоръчвам на всеки, който е разбрал, че най-важни сме първо ние, за да бъдем полезни
  на семейството, бизнеса,приятелитеи за един по- качествен живот! Успех!”

  д-р Диана Бушкаловa

   

  “Никога не е късно, човек да започне да живее качествено, особено под ръководството на такъв ментор като Васи!
  Благодаря ѝ от сърце и ѝ пожелавам дълги години да помага на още много хора да поемат в правилната посока на живот!”

  д-р Ренета Перфанова

  Включих се в 14-дневната пробна програма на Васи TRY WILDFIT и тъй като бях много впечатлена, продължих и завърших цялата програма.
  WILDFIT е истинска революция! Отношението ни към заложените по природа човешка диета и начин на живот е доста изкривено от конвенционалната
   хранителна индустрия. WILDFIT ни помага да възстановим тази загубена връзка с нашите корени и естествената храна, и води до здраве, жизненост и
  оптимално тегло. Дълбоките познания и опит на основателя Ерик и безкрайната ангажираност, отдаденост и компетентност на нашия коуч Васи Ви
  подпомагат стъпка по стъпка през невероятното пътуване и връщане към самите нас, към естественото човешко хранене и към незаменимата връзка с природата. Тази нагласа и начин на живот, силно вярвам, са бъдещето на човечеството.

  Ива Стефано